Bages treball, talent i tecnologia

El projecte 'Bages TTT' programa a Castellbell i el Vilar una jornada de networking adreçada a les empreses d'automoció i mobilitat del territori

Dimecres, 06 d'Octubre de 2021
El projecte 'Bages TTT' programa a Castellbell i el Vilar una jornada de networking adreçada a les empreses d'automoció i mobilitat del territori

El projecte Bages TTT (Treball, Talent i Tecnologia) estrenarà les sessions de networking al territori amb una jornada a Castellbell i el Vilar adreçada a les empreses de la cadena de valor de l’automoció i mobilitat del territori. El projecte, finançat per la Diputació de Barcelona, i executat pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa amb el suport dels 29 ajuntaments del territori, proposa una jornada de networking en el marc de la línia d’impuls de la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial del Bages.

Els ponents

La jornada comptarà amb les intervencions del director general de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler, que pronunciarà una conferència sobre economia 4.0 i també de l’exconseller Josep Huguet que plantejarà aspectes relacionats amb la indústria del present i del futur. L’acte de networking permetrà als participants tenir un contacte amb altres empreses, compartir coneixement i explorar oportunitats de negoci.

Inscripcions obertes

La sessió gratuïta, que tindrà lloc al circuit de Can Padró de Castellbell i el Vilar i seguirà tots els protocols de prevenció amb motiu de la pandèmia, requereix inscripció prèvia i començarà a les 9 del matí. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, acabarà al migdia amb les activitats lúdiques per als participants relacionades amb la mobilitat i en què es respectaran les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb la situació de pandèmia. L’any passat la sessió de networking a Can Padró no es va poder programar a conseqüència de la pandèmia i aquest any s’espera repetir l’èxit de convocatòria de les edicions anteriors.

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona