Bages treball, talent i tecnologia

Tres empreses del Bages explicaran la seva experiència de diversificació en una jornada a la Cambra

Divendres, 03 de Desembre de 2021
Tres empreses del Bages explicaran la seva experiència de diversificació en una jornada a la Cambra
Es farà el proper dia 13 de desembre al matí i forma part del programa TTT. Durant la jornada també es presentarà l’estudi “Línies de diversificació en la cadena de valor de l’automoció del Bages”, promogut per l'Ajuntament de Manresa i Cambra de Manresa dins del programa Bages TTT<

La Cambra de Comerç de Manresa acollirà el proper dilluns 13 de desembre a les 9 del matí una nova jornada del cicle “L’empresa del demà”, que en aquesta ocasió es dedicarà a parlar de la diversificació al sector industrial, a partir de l’experiència de tres empreses del territori. Les empreses que exposaran el seu cas són Cimec 3D, Condals Group i Control Live. Totes tres han ampliat el seu camp d’actuació amb projectes vinculats a diferents sectors com són el ferroviari, el mèdic o el de les energies renovables.

Durant la jornada també es presentarà un estudi promogut per l'Ajuntament de Manresa i Cambra i que porta per títol “Línies de diversificació en la cadena de valor de l’automoció del Bages”. El treball ha estat elaborat per Josep M. Gomes, expert en desenvolupament de negocis i diversificació industrial, i té per objectiu analitzar quines tecnologies faciliten l’adaptació als processos de diversificació industrial per tal d’aconseguir treballar en nous projectes industrials vinculats a sectors alternatius a l’automoció. La presentació de l’estudi, que també s’emmarca dins del projecte Bages TTT, anirà a càrrec del seu autor.

L’assistència a la jornada és gratuïta. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a mrodriguez@cambramanresa.org o trucant al telèfon 93 872 42 22.

El cicle “L’empresa del demà” forma part de les accions que porta a terme la Cambra dins del programa Bages TTT, que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona