Bages treball, talent i tecnologia

Càrrecs eventuals

El nombre i denominació dels llocs de treball que aquest Ajuntament crea per al seu desenvolupament per personal eventual, de confiança i assessorament especial serà el següent:

  • Cap de programes i projectes estratègics
  • Cap de Gabinet d'alcaldia i comuniació                                                                            
  • Adjunt al cap de gabinet d'alcaldia i comunicació

(Acords de Ple d'1 de juliol i 19 de desembre de 2019)

Joan Francesc Domene Castillo (1967)

Cap de Programes i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Manresa

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i Màster de Periodisme Econòmic per la Universitat de Saragossa. 

Va iniciar la seva carrera professional al diari Regió7, on va ser redactor de Cultura i cap de secció d'Actualitat i Economia. Va treballar en la secció d'Economia dels serveis informatius de Televisió de Catalunya i també va exercir com a corresponsal dels diaris El País i El Mundo. 

Va ser director de Dossier Econòmic de Catalunya, el primer setmanari especialitzat en economia redactat en català, abans de ser el responsable de l’edició barcelonina del diari gratuït 20 minutos, on també va ocupar la direcció adjunta d'àmbit estatal del diari i la direcció general de 20 minutos On Line (20minutos.es), a la seu central de Madrid. 

Posteriorment, va ser cap de projecte i responsable de continguts digitals de Mundodeportivo.com dins del Grup Godó. 

Va arribar a l’Ajuntament de Manresa el juliol de 2011 com a Cap de Comunicació i de Gabinet d’Alcaldia i des de juliol de 2015 fins el juny de 2019 ha estat Cap de Gabinet d’Alcaldia.

Joan Piqué Serra  (1973)

Cap de Gabinet d'Alcaldia i Comunicació

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb estudis d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Certificat de corrector de català per la Junta Permanent del Català. Va formar part durant deu anys de la redacció del diari Regió7. 

Posteriorment, va treballar a l’empresa Pauta, del Grup Transversal, Cultura i Comunicació. Ha estat corresponsal de mitjans nacionals, com els diaris Ara i La Vanguardia i ha estat vinculat durant anys a la revista manresana El Pou de la gallina, en tasques de redacció i maquetació. 

Va ser un dels membres del nucli impulsor de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i col·labora amb la junta de la demarcació. També va ser membre i president de l’Apunt, Associació de Periodistes de la Catalunya Central. 

Ha guanyat dues vegades el premi de periodisme Tasis-Torrent, per reportatges publicats a Regió7 i a El Pou de la gallina.  Ha estat membre actiu de diverses entitats i col·lectius del teixit associatiu i cultural de la ciutat. 

Des del setembre de 2015 fins el juny de 2019 ha estat responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa.

Carmina Oliveras Vila (1981)

Adjunta al Cap de Gabinet d'Alcaldia i Comunicació

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i  Màster Internacional de Gestió de la Comunicació Política i Electoral de la UAB. Col·legiada al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Va iniciar la seva carrera professional a Regió7, formant part de la seva plantilla durant 9 anys (2007-2016). En aquesta etapa, també va treballar per al diari Públic, exercint com corresponsal a la Catalunya Central (2011-2012).

Entre el 2016 i el 2018 va ser cap de redacció de TLB Grup Comunicació, des d’on va posar en marxa el digital manresadiari.cat i el llançament a la Catalunya Central del diari El Punt Avui.

Entre el 2018 i el 2020 ha estat Tècnica de Comunicació a l’Ajuntament de Cardona i a l’Ajuntament de Navarcles, realitzant també feines com a ‘freelance’ en l’àmbit de la comunicació i del màrqueting polític i digital —amb especialització en xarxes socials— per a empreses, institucions públiques, entitats i partits polítics.

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona